Fotografie jídel
Jídla nyní připravujeme metodou „sous vide“, jejíž hlavní předností je zachování přirozené chuti, uchování a zvýraznění aroma, šťávy, textury a křehkosti, hodí se také výborně při přípravě dietních jídel. Nejdůležitější zásadou přitom je, že se vždy musí používat naprosto čerstvé a kvalitní suroviny. Proto je vybíráme jen od místních a ověřených dodavatelů. Maso nám dodává firma Steinhauser z Tišnova, domácí sýry odebíráme ze statku pana Menšíka v Kunčicích pod Ondřejníkem, brambory z Fryčovic, zelí z Nošovic a máslo z místních statků. Pohanku dovážíme z vyhlášeného Pohankového mlýna Šmajstrla v Trojanovicích.
Unikátní způsob přípravy, čerstvost a kvalita výchozích surovin a především příprava pokrmů bez přidání jakýchkoliv chuť zvýrazňujících látek dělají z jídel opravdový gastronomický zážitek.